Bedrijfsfitness Zaandam / Zaanstad

Personal Training voor uw team.

Gezonde en fitte werknemers hebben veel voordelen. Werknemers functioneren optimaal als ze fysiek en mentaal in balans zijn. Fitheid leidt tot minder ziekteverzuim en energieke werknemers hebben een grotere belastbaarheid.

We richten onze trainingen op het behalen van succes waardoor de werknemer een mentale boost krijgt. Deze boost draagt bij aan een positief zelfbeeld. Veel professionals hebben een mental coach maar vooral het fysieke aspect is belangrijk om fit te worden en te blijven. We bieden een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma, uitgevoerd door een gekwalificeerde personal trainer.

Wij geven personal training in onze eigen studio in Zaandam of op locatie. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld een eigen fitnessruimte dan komen we daar naartoe. Een investering in de fitheid van uw werknemers is een investering in de fitheid van het bedrijf.

GRATIS ADVIES GESPREK!

Heb je vragen over jouw mogelijkheden, wil je meer informatie of wil je een vrijblijvende afspraak maken om nader kennis te maken? Neem dan contact op middels onderstaand formulier.